IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да си формирате нов, по-здравословен навик?

21 март 2021 19 30

Вижте най-добрите хобита за всеки зодиакален знак

Istock

Ако се чудите как да си формирате нови, по-здравословни навици, обърнете се към астрологията и ще бъдете по-продуктивни. Всяка зодия си има своите методи да се мотивира и да промени начина си на живот към по-добро. Независимо от това как се е променил животът ви през последната година, може би и вашият поглед към нещата се е променил драстично. Ако искате да придобиете нов навик или ритуал, който да ви помогне да се чувствате по-добре, не се чудете, сега е моментът!

А ето и повече по темата как да си създадете нов, полезен навик, базирайки се на астрологията:

Овен

Овенът е очарователният първи знак на зодиака. Той няма проблем да тропне с крак и да получи това, което иска. За да формира у себе си нов навик, Овенът ще трябва да се възползва от своето детско вълнение и ентусиазъм. Ако сте от тази зодия, изберете си ново хоби, което ще ви кара нетърпеливо да ставате от леглото сутрин. Вместо да се опитвате да се насилвате в това, което смятате, че трябва да правите, изберете нещо, което ще ви кара да се усмихвате. Запишете се например на някакви танци или на уроци по рисуване – на нещо, което ще зарежда душата ви с позитивизъм.

Телец

Телецът е управляван от Венера, планетата на красотата и изобилието. Този знак обича комфорта. Това обаче не означава, че Телецът не може да си изцапа ръцете. Хората от тази зодия имат нужда, когато се приберат вечер у дома, да се отпуснат и презаредят. За Телците най-лесното формиране на нов навик ще е от уюта на дома им. Например, може да започнат да спортуват в домашни условия, да развият интерес към градинарството, или пък да се запалят по кулинарното изкуство, но стараейки се да готвят по-здравословни ястия.

Близнаци

Близнаците имат буден ум и любопитна природа. Те са управлявани от планетата на комуникацията – Меркурий и затова са по-склонни да се отдават на хобита, свързани с някаква социална среда и някакво разнообразие, което обаче ги натоварва допълнително. На тях им е трудно да живеят спокойно и тихо, а трябва да си намерят отдушник. За тях е разумно да се опитат да се научат да медитират и то всеки ден. Могат да го правят сутрин, веднага след като станат и преди да са се впуснали в своя натоварен ден. Друг вариант е да заложат на сутрешния джогинг.

Рак

Ракът има репутацията на отшелник. Хората от този знак обикновено обичат да прекарват свободното си време в уединение, а не на купони. Съветът ни към тях е да си вземат куче, което да им бъде компания в дългите разходки сред природата. То може да им бъде и компания, и охрана, и водач. Така ще имат повод да излизат вечер и да се наслаждават на звездното небе. Настройката е много важна за Раците. Независимо дали се занимават с йога или с изкуство, те ще се справят по-добре, ако се вдъхновяват от заобикалящата ги среда. Плуването е друг здравословен навик, който би паснал на Рака.

Лъв

Лъвът е дързък и суетен. Той не може да си стои вкъщи дълго време. Това е знак, който се наслаждава на вниманието и обича да е под светлината на прожекторите. Всъщност Лъвовете са малко мързеливи, но въпреки това успяват да станат отлични лидери, стига да открият своята мотивация. Лъвът трябва да се чувства свободен да бъде себе си и да споделя своите ритуали в социалните медии. За него най-лесно и приятно ще бъде да си създаде нов здравословен навик, който да бъде свързан със спорт (или някакво хоби) на открито – например колоездене.

Дева

Изкуствата и занаятите трябва да са във фокуса на Девата, която мисли за ново хоби. Тя е интелигентна и ориентирана към детайлите. Така че за нея всички интелектуални дейности са за предпочитане пред физическите. Занаятите са едно от любимите занимания на Девите. Хобитата им могат да включват неща, които стимулират сръчността им. Всички неща от вида „направи си сам“ са перфектни за Девата. Чрез подобно хоби Девата може да има и алтернативен източник на доходи, което ще ѝ донесе допълнителна мотивация.

Везни

Везните имат множество разнородни интереси. Те обожават изкуствата и творчеството, както и социалните дейности. Освен това те обичат кулинарията и пътуванията. Ако мислят за ново хоби, което да ги зареди с положителна енергия и да направи живота им по-смислен, те могат да помислят за актьорски или готварски курсове, уроци по вокално пеене, изучаването на музикален инструмент или да се запишат на някакъв вид танци. Редовният график ще им помогне да запазят своята мотивация и ангажираност към въпросното хоби.

Скорпион

Скорпионите обикновено са срамежливи и избягват хобита, които включват големи групи хора. Те биха предпочели да си създадат нов навик, който да им позволи да развиват някакво свое умение или талант, който досега са неглижирали. Окултните науки биха очаровали Скорпионите. Ако имат интерес към йога, медитация, астрология, философия или някакви източни практики – могат да се задълбочат в тях чрез четене на съответната литература, както и с практика. Въпросът е Скорпионът наистина да се наслаждава на това свое ново хоби, за да може да го превърне в нещо дългосрочно, което да дава почивка на съзнанието му от всички други проблеми.

Стрелец

Стрелците са природолюбители и обичат приключенията. Те имат богат избор от интереси и хобита, сред които са къмпингуване, приключенски, екстремни спортове и др. Те обичат да се занимават с дейности, които хем могат да покачат адреналина им, хем в същото време да са зареждащи, каквато е природата. Следователно Стрелците могат да заложат на хобита като трекинг, сърф, риболов и т. н.

Козирог

Козирозите са срамежливи и иновативни интроверти. Те обикновено избягват да посещават шумни и претъпкани пространства. Те обожават хобитата, които могат да упражняват от уюта на домовете си. Те се справят добре с навици, които изискват постоянна отговорност. Но те са практични и много често искат да участват в създаването на полезни неща. Градинарството, художествени проекти, реставриране на мебели и предмети са неща, които биха заредили Козирозите и биха ги вдъхновили за дълъг период от време. Те трябва да знаят, че влагат усилията си в нещо продуктивно.

Водолей

Водолеят е хуманитарно настроен и не иска да си седи у дома, докато светът се нуждае от помощта му. Хората от този знак могат да имат голям успех, ако се втурнат да помагат на своята общност. Те могат да се включат в местната политика или протести. Но докато са социално активни, те трябва да не забравят да се грижат за себе си и здравето си. Те, също като Стрелците, обичат дейностите на открито, където могат да общуват или дори да практикуват приключенски спортове.

Риби

Рибите са един от най-креативните знаци на зодиака и ще се възползват от подбирането на ново, креативно хоби. Като интуитивен воден знак, те са страхотни в поезията и танците. Движението, независимо дали става въпрос за танцови движения или фитнес, е важно за мотивацията на Рибите. Като воден знак, те обичат спортове и дейности, свързани с водата. Колекционирането на различни предмети със стойност, е друго хоби, което може да им донесе положителна енергия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари